MÚSICS

Coco

Quan tenia 10 anys em van regalar una guitarra (sense cordes), i la petita odissea per mi va ser el que va comportar tot el procés de posar-la a punt per poder començar i aprendre a tocar. Veia els meus ídols a la tele i els escoltava per la ràdio i sabia que volia ser com ells... Avui, ja sóc gran, he crescut, i crec que encara no coloco bé les cordes de la guitarra, però sé que sóc on volia ser i ens hi anem acostant... la música és vida. Salut i

Joan

Després de molt de temps tocant en diverses formacions musicals, ara amb els The Covers Band, hem trobat la fórmula perfecta, música, diversió, amistat, gent nova amb ganes de passar-ho bé i un munt de sensacions per viure. Jo i la meva guitarra estem preparats per passar-ho bé amb vosaltres.

Xavi

El primer concert... Una veïna va venir amb una escombra a picar-nos, mentre una que era allà ens va demanar firmar-li un pòster del concert... qui m'ho havia de dir. Sempre recordo que hi ha algú que la música farà sentir millor i això amb dóna mes ganes d'esforçar-me cada dia més. D'això fa molt però amb grans amistats, improvisació i molta marxa es porta molt bé. Només estar agraït a tot el que m'ha aportat la música.

Pere

Jo Pere Ferrer, que per què m'agrada tocar amb els Covers? Perquè és divertit, t'ho passes bé, coneixes gent, disfrutes veient la gent saltant i ballant i a cada concert vius una experiència nova, i tocar la guitarra em fa estar a primera linea de l'escenari i mola, és contacte directe amb el públic, moltes sensacions juntes.

Dioni

LA MÚSICA mmmmm.... Allò que va començar com un joc, després de classe, i va esdevenir una passió, una manera d'entendre la vida. Aquell gran món on pots acabar treballant amb molta gent, però on jo vaig tenir la sort de treballar amb persones. La sort de trobar The Covers Band.

Jesús

Jo, despres de tocar en tot tipus de grups, els vaig conèixer ja fa 4 anys, i la bona música, les ganes i sobre tot el ser bona gent de veritat, han fet que anem creixent i transmetent això als nostres Concerts. La pega és que no sóc de Palamós!!!